Kemec vastushitsauskoneet

KRW L41-61

Tehokas pistehitsauskone ohutlevyjen hitsaukseen.

Kemecweld KRW L pistehitsauskoneissa tehot riittävät yleisimmistä pistehitsattavista teräslevyvahvuuksista 2,5 + 2,5 mm:n paksuisiin saakka. Seostamattoman teräksen lisäksi koneilla voidaan pistehitsata sinkittyjä teräksiä, sekä ruostumattomia teräslevyjä.

KRW L pistehitsauskoneet ovat rakenteeltaan kapeita ja siten vähän tilaa vieviä. Käytössä ne ovat nopeita ja luotettavan varmoja. KRW L koneissa on erinomaiset hitsausominaisuudet ja niihin on saatavissa monipuoliset lisävarusteet.

KRW B81-121

Paksujen levyjen varmoihin liitoksiin

Kemecweld KRW B pistehitsauskoneilla teet varmat liitokset nopeasti ja puhtaasti ilman lisäaineita. Seostamattoman teräksen lisäksi koneilla voi pistehitsata sinkittyjä teräksiä, ohuita alumiinilevyjä ja ruostumattomia teräslevyjä.

Kotimaisten KRW B pistehitsauskoneiden rakenne on luotettava ja käyttövarma. Runkorakenne on tukeva ja koneisiin voit liittää monipuolisia lisävarusteita. Hitsausominaisuudet ovat erinomaiset.

KRW B121

KRW B121P-251P

Nopeisiin liitoksiin käsnähitsauksella

Kemecweld KRW BP käsnähitsauskoneiden teho riittää myös suurten kappaleiden liitoksiin. Erikoistyökalut on helppo kiinnittää elektrodeina toimiviin T-uralevyihin.

Kotimaisten KRW BP käsnähitsauskoneiden rakenne on luotettava ja käyttövarma. Runkorakenne on tukeva ja koneisiin voit liittää monipuolisia lisävarusteita. Hitsausominaisuudet ovat erinomaiset.

KRW B121S-151S

Tiiviit saumat jatkuvalla virralle

Kotimaiset KRW BS kiekkohitsauskoneet ovat tarpeeksi tukevarakenteiset kovaan työhön, mutta silti kätevät käyttää ja sijoittaa.

KRW BS koneiden erinomaisiin ominaisuuksiin kuuluvat mm. kääntyvä kiekkopää, käyttövarmuus, monipuoliset lisävarusteet esimerkiksi putkikäyrien hitsaukseen ja tarkka ohjausluisti. Virransyöttö tapahtuu hopealaahaimilla, joten kone on käyttövarma ja hitsausjälki tasalaatuista. Hopealaahainten ansiosta myös kiekkopäiden käyttöikä on pitkä.

KKL-kaksinkäsinlaukaisulaite

ROC 3 jäähdytyslaite