Yrityksen taustaa

Kemecweld Oy on jo vuodesta 1992 toiminut suomalainen, teollisuuden mekanisointiin, automatisointiin ja robotisointiin erikoistunut yritys. Kemecin pitkäaikainen kokemus erityisesti hitsauksen automatisoinnista ja erikoiskoneista alkoi jo 70-luvulla Kemppi Oy:n erikoiskoneosastona. Pitkä historia ja sen mukanaan tuoma kokemus onkin merkittävä asia uusia sovellutuksia kehitettäessä. Nykyinen teollisuuden nopea kehitysvauhti edellyttää automaation parissa työskentelevältä yritykseltä vahvaa ja mukautuvaa otetta niin tämän päivän, kuin tulevaisuudenkin ratkaisuihin. Vahvuutemme onkin laaja osaaminen ja kokemus, jonka aikana sarjavalmisteisten koneiden lisäksi on toteutettu satoja asiakaskohtaisia erikoissovellutuksia konepaja- ja tuotantoautomaation aloille.

Kemecweldin omistamat omat toimitilat, lähes 2500 m², sijaitsevat logistisesti keskeisellä paikalla Lahdessa, vain tunnin ajomatkan päästä Helsingistä. Merkittävin markkina-alueemme on kotimaan lisäksi Skandinavia ja Baltian maat, mutta toimituksiamme löytyy lähes 20 maasta ympäri maailman.

Yrityksemme laajan yhteistyö- ja alihankintaverkoston hyödyntäminen mahdollistaa joustavan ja luotettavan toiminnan, sekä lyhyet toimitusajat. Suunnittelemme ja kokoamme asiakaskohtaiset erikoisratkaisut aina itse varmistaakseemme parhaan mahdollisen lopputuloksen asiakkaan tuotannon tehostamiseksi. Kemecweld vastaa asiakkaan kokonaisprojektista ja suorittaa itse laitteiden loppukokoonpanon, asennuksen, testauksen sekä asiakkaan koulutuksen. Omien tuotteiden lisäksi toimitamme myös Motoman robotteja.

Kemecautomation Kemecweld Oy
  • Kemecweld Oy
  • Sotkankatu 8
  • FI-15150 Lahti
  • FINLAND
  • Tel +358 (0)3 882 420
  • E-mail kemec@kemec.fi